Träningsläger i Växjö för grupp 3 och 4

15 SEP 2021 22:05
Föreningen bjuder in alla aktiva i grupp 3 och 4 att åka med på träningsläger i höst.Vi åker tillsammans till Växjö och har en helg fylld med träning och roligt umgänge!
  • Uppdaterad: 15 SEP 2021 22:05

När | Lördag och söndag den 23 - 24 oktober. Avfärd från Folkhälsocentrum kl. 08.00. Vi beräknar vara tillbaka i Laholm ca kl. 16.00 på söndag.

Plats | Träning i Telekonsult Arena i Växjö.

Boende | Quality Hotel Royal Corner, 4-bäddsrum.

Mat |Var och en tar med sig matsäck till lördag lunch och mellanmål under dagen. På lördag kväll äter vi gemensamt på hotellet. På söndagen har vi tillgång till Arenan till kl 1300 efter det tar vi oss till en snabbmatsrestaurang och köper något att äta sen hemfärd.

Träning |Vi kommer att hinna med 2 träningspass på lördagen och ett på söndagen. Johanna, James och Jon kommer att hålla i träningen där grupp 3 och 4 tränar var för sig.

Grupp 3 kommer att kunna välja ett par friidrottsgrenar som de vill träna. Utöver detta några pass där ledarna bestämmer innehållet i. Ett moment för bägge grupperna tillsammans kommer att bli ett styrke- och uthållighetspass.

Grupp 4 kommer huvudsakligen att träna i sina respektive grengrupper men med en del gemensamma moment för gruppen. Det kommer både att bli tävlingsliknande utförande av grenar och övningar som stärker kroppen och rörelsemönstren i de olika grenarna.

Transport | Föreningen ordnar minibuss samt att vi kör även med privata bilar, beroende på hur många som anmäler sig.

Kostnad | Föreningen sponsrar halva kostnaden för boende och hyra av arenan. Kostnad för boende och hyra av arena är 250 kr per aktiv, sedan tillkommer mat på lördag kväll och söndag lunch. För de föräldrar som vill följa med blir kostnaden ca 500 kr för boende. Är det någon som önskar 2 eller 3-bäddsrum kan detta ordnas, men kostnaden kan då öka något.

Betalning |  Gör du som vanligt med Swish eller till vårt Bankgiro märk betalningen med namn och träningsläger. Swishnummer är 123 410 6902 bankgironummer är 5039-7629

Anmälan | Anmälan görs via detta formulär senast 3 oktober.

Packlista | Träningskläder för 2 dagar och handduk om du vill duscha i Arenan innan hemfärd.

Det finns pool på hotellet så tag med badkläder om du vill. Glöm inte spikskor om du vill träna med det.

Hälsningar,
Styrelse och tränare