Hoppa till sidans innehåll

Informationsbrev vår sommar 2020


Vad händer i Laholms IF vår/sommar 2020

  • Vi behöver fler tränare

Under en längre tid har vi i föreningen jobbat aktivt för att rekrytera fler medlemmar. Nu står vi inför ett angenämt problem. Vi har aktiva i kö till föreningen men kan inte ta emot fler om vi inte får in fler ledare. Vi har en bra grund i de ledare vi har nu. Men här behövs du som förälder. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av friidrott. Vi behöver vuxna som kan stötta våra unga ledare under träningstillfällen. För att kunna utvecklas som förening behövs just du nu. Om du känner att du inte har möjlighet att ställa upp varje vecka så är det inget problem, ju fler vi är desto mer flexibla kan alla ledare känna sig. Vill du hjälpa föreningen men inte har möjlighet att ställa upp som tränare behöver vi alltid medlemmar till styrelsen eller till andra uppdrag.

Har du frågor kring tränaruppdrag, kontakta huvudtränare
James Parker, 073-4035115

Har du frågor kring uppdrag eller andra funderingar, kontakta ordförande
Anders Lindblad, 073-0251752

 

  • Flytt av Laholmskampen 2020

Utifrån gällande omständigheter med Corona kommer vi att flytta fram Laholmskampen från den 23 maj till lördagen den 29 augusti. Vi har även fått förfrågan från Hallands Friidrottsförbund om vi kan anordna Hallands Barnkamp som vi gjorde förra året. Vi har därför beslutat att vi genomför båda tävlingarna vid samma dag, alltså den 29 augusti. På förmiddagen kommer vi att genomföra Hallands Barnkamp för de yngre åldrarna och under eftermiddagen genomför vi Laholmskampen för de lite äldre. Detta innebär att vi som vanligt behöver funktionärer till tävlingen. Vi kommer att återkomma till er om detta med information om vilken uppgift ni blivit tilldelad. Inför tävlingen kommer vi som vanligt att genomföra en utbildning så att du som funktionär kan känna dig trygg i din roll.

 

  • Sommaruppehåll

Även om vi precis har börjat utomhusträningen vill vi informera om tider för sommaruppehåll. För grupp 1-3 kommer vi att ha uppehåll under veckorna 27-31. Träningen startar igen vecka 32. För grupp 4 kommer separat information direkt från tränaren.

 

  • Föräldramöte

Onsdag den 12 augusti kl. 17.30 på Sparbanksvallen bjuder styrelsen in till föräldramöte för information angående Hallands Barnkamp/Laholmskampen samt övrigt vad som händer i föreningen. Det är obligatoriskt för minst 1 av föräldrarna till de aktiva.

 

Hälsningar,

Styrelse och tränare

Uppdaterad: 24 APR 2020 18:18 Skribent: Patrik Berg
E-post: Adressen Gömd

LIF Friidrott's huvudsponsor

Laholms sparbank 


 Laholms IF Friidrott på Facebook

Laholms IF Friidrott på Facebook


Laholms IF Friidrott på Instagram

Laholms IF Friidrott på Instagram


Laholms IF Friidrott hos Svenska Spel


Postadress:
Laholm IF FIK - Friidrott
Anders Lindblad, Rombergsväg 10
31260 Mellbystrand

Kontakt:
Tel: 0730251752
E-post: friidrott@laholmsif....

Se all info

image5fkod.png

  WEB-shoppen öppen  
    Stänger den 10/4     

------------------------------------------

imagejqgdl.png

  WEB-shoppen öppen