Hoppa till sidans innehåll

Kläder och väskor


Laholms IF:s klädsortiment

För att bredda sortimentet kommer vi nu att ha 2 olika webbshopar. Vår önskan var att ha en leverantör av alla kläder, men då det är väldigt svårt att hitta en leverantör av de gula tävlingskläderna kommer vi fortsätta beställa via Trimtex, nu framöver via webbshop, samt ett utökat sortiment av produkter via Craft och Intersport.

 

Beställning av Trimtex (gula tävlingskläder)

Gällande de gula tävlingskläderna beställs dessa via företaget Trimtex. Webbshopen kommer att vara öppen vid 2 tillfällen/år, en gång på våren och en gång på hösten. Vid varje beställning tas en expeditionsavgift ut om 89 kronor. Denna faktureras Laholms IF Friidrott i efterhand. Föreningen subventionerar även Run zipp shirt och run singlet. När du har loggat in kan du läsa mer om betalning, betalning sker via betalkort eller via faktura (Afterpay). Vi kommer med mer information innan webshopen öppnar igen inför hösten.

I vår träningsbod på Sparbanksvallen finns några plagg upphängda som ni kan titta på. På Trimtex sida finns även en digital storleksguide. Du hittar vårt sortiment här: trimtex.se/sv/my-trimtex/laholmsiffriidrottns/

Alla som tävlar måste ha tävlingsdräkt. Man får prova på att tävla två gånger innan man köper tävlingsdräkt.

 

Övrigt sortiment (Craft, Intersport)

Vi håller på att i samarbete med Intersport ta fram en webshop, med ett större sortiment än vad vi har haft tidigare. Det kommer att vara svarta kläder från Craft, likt den T-shirt och träningsoverall som vi redan har idag från Craft. Vi kommer även ha en del nyheter i det sortimentet som vi inte haft tidigare.

Denna webshop kommer alltid att vara öppen och beställning kan göras när som helst det passar. Webshopen kommer att kunna nås via vår hemsida. Det går även att besöka Intersport på Stenalyckan, Halmstad, för att beställa. Vi är inte riktigt klara med detta upplägg, men inom kort kommer vi med mer information och öppnar för beställning.

 

Idrottsböcker

Via SISU Idrottsböcker/Svenska friidrottsförbundet kan man köpa många bra böcker om bl.a. friidrott: Friidrott - Sisu Idrottsböcker

 

Uppdaterad: 15 MAR 2018 11:14 Skribent: Johanna Boström

 

LIF Friidrott's huvudsponsor

Laholms sparbank

 


 

Laholms IF Friidrott på Facebook

Laholms IF Friidrott på Facebook


 

Laholms IF Friidrott på Instagram

Laholms IF Friidrott på Instagram


 

 

Postadress:
Laholm IF FIK - Friidrott
Anders Lindblad, Rombergsväg 10
31260 Mellbystrand

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: friidrott@laholmsif....

Se all info