Kläder, väskor och litteratur

Laholms IF:s klädsortiment

Vår önskan har varit att ha samma leverantör för samtliga tränings- och tävlings-kläder, men det är väldigt svårt att hitta en leverantör av de traditionella gula tävlingskläderna.
För att kunna ha kvar dom gula kläderna samt att även bredda sortimentet så kommer vi framöver att ha 2 olika leverantörer.

Vi fortsätta beställa gula kläder via Trimtex, samt ett utökat sortiment av produkter från Craft via Intersport.

Alla som tävlar måste ha tävlingsdräkt. Man får prova på att tävla två gånger innan man köper tävlingsdräkt.

Trimtex (gula tävlingskläder)

Våra gula tävlingskläder beställs via företaget Trimtex.
Deras webbshop kommer att vara öppen vid 2 tillfällen/år, en gång på våren och en gång på hösten. Föreningen har valt att subventionra priset på Run zipp shirt och run singlet, vilket redan är avdraget på priset i webshoppen. Vi går ut med information inför varje tillfälle som webshopen öppnar (vår och höst).

Vid varje beställning tas en expeditionsavgift ut om 89 kronor, denna står Laholms IF Friidrott för (faktureras föreningen i efterhand). Gå gärna samman vid inköp för att redsera dessaa avgfiter.

När du har loggat in kan du läsa mer om betalning, betalning sker via betalkort eller via faktura (Afterpay).

I vår träningsbod på Sparbanksvallen så finns det några plagg från Trimtex som ni kan titta på, Trimtex har i deras webshop även en digital storleksguide.

Du hittar webshoppen här: trimtex.se/sv/my-trimtex/laholmsiffriidrottns/

Intersport/Craft (svarta tävlingskläder)

Våra svarta tävlingskläder beställs via företaget Intersport.
Deras webshop är öppen året runt och har ett något större sortiment än vad vi har haft tidigare. Det går även att besöka Intersport på Stenalyckan, Halmstad, för att prova sortimentet och beställa.

I vår träningsbod på Sparbanksvallen finns delar av sortiment och storlekar som ni kan titta på.

På Intersports teamshop sida finns även digital storleksguide.

Du hittar webshoppen här: https://team.intersport.se/laholms-if-friidrott

Idrottsböcker

Via SISU Idrottsböcker/Svenska friidrottsförbundet kan man köpa många bra böcker om bl.a. friidrott: Friidrott - Sisu Idrottsböcker

Uppdaterad: 15 MAR 2018 11:14 Skribent: Admin