Hoppa till sidans innehåll

Julklappsjakten 2019Nu är det dags för höjdpunkten på inomhussäsongen – Julklappsjakten i Göteborg!

Tävlingen går av stapeln första helgen 29/11-1/12 och har klasser för de som är födda år 2010 och tidigare. Denna tävling brukar vara riktigt rolig och välordnad. I arenan finns både lunch, mellanmål och god fika att köpa. Detta är även ett bra tillfälle att köpa kläder och skor. För de yngsta tävlande, dvs de som är födda senare än 2007, är det ett krav att minst en vuxen medföljer!

Efter förra årets succé så kommer vi även i år att bo på Scandic Mölndal. Vi kommer att arrangera gemensam resa till Göteborg på fredagen den 29/11. På förslag från styrelsen så planerar vi i år att hyra minibuss istället för tåg. Detta för att göra transporten till arenan smidigare för de aktiva.

Vi kör från Laholm tågstation kl 1700. På kvällen när vi kommer fram till hotellet ansvarar var och en själv för mat. På lördagen efter avslutad tävling bjuder klubben på mat. Vi kommer att återkomma med mer detaljer när det närmar sig avresa. Laholms IF står för halva anmälningsavgiften som vanligt för alla tävlande men även för en större del av resan och boendet. Om man väljer att resa på andra tider än när gruppen reser får man stå för den kostnaden själv.

Kostnaden för de tävlande är 500 kr exklusive avgiften för tävlingsgrenarna och du betalar som vanligt till Laholms IF bankgiro 5039-7629 eller swish 123 290 2617.
Avgiften för medföljande vuxen är 650 kr för resa och 2 nätter Scandic Mölndal. Om ni väljer att inte övernatta både fredag och lördag förhandlas priset fram med styrelsen.

Vi har bara ett litet antal rum förbokade så först till kvarn gäller! Vi vill veta så fort som möjligt hur du vill ta dig till Göteborg för att kunna boka plats i minibussar för de som vill det.

Absolut senast den 11/11 vill vi ha din anmälan om du vill bo med gruppen, men passa på att anmäl dig så fort som möjligt på This is a mailto link för att vara säker på att få ett rum.

Sista anmälan till tävlingen är den 21/11 och det gör du som vanligt enligt den  arrangerande klubbens anvisningar, i detta fallet via Track and Fields, skicka samtidigt ett mail till This is a mailto link och tala om vilka grenar du anmält dig till. 

Uppdaterad: 10 NOV 2019 17:39 Skribent: Patrik Berg
E-post: Adressen Gömd

LIF Friidrott's huvudsponsor

Laholms sparbank 


 Laholms IF Friidrott på Facebook

Laholms IF Friidrott på Facebook


Laholms IF Friidrott på Instagram

Laholms IF Friidrott på Instagram


Laholms IF Friidrott hos Svenska Spel


Postadress:
Laholm IF FIK - Friidrott
Anders Lindblad, Rombergsväg 10
31260 Mellbystrand

Kontakt:
Tel: 0730251752
E-post: friidrott@laholmsif....

Se all info

image5fkod.png

  WEB-shoppen öppen  
    Stänger den 10/4     

------------------------------------------

imagejqgdl.png

  WEB-shoppen öppen