Utomhus 2022

Världsungdomsspelen
Anmälan senast den 27/5

Göteborg vuspel.se

Mer information om säsongens alla tävlingar finns på www.friidrott.se

Anmälan till tävlingar:

• Anmälan till Laholmskampen för klubbens egna aktiva görs genom länken till ett Google formulär som finns i tabellen ovan.
  •
  • Anmälan till övriga tävlingar görs av den aktiva själv enligt den arrangerande klubbens anvisningar.
  •
  • Den aktiva skickar ett mail till This is a mailto link med information om vilken tävling och datum, namn på den aktiva samt vilka grenar.
  •
  • Föreningen står för halva anmälningsavgiften, om mail till This is a mailto link i samband med anmälan till tävlingen.
  •
  • Avgiften för grenarna betalas till bankgiro 5039-7629 eller swish 123 410 6902 (nytt nr 2021-04-01).

OBS! Den som uteblir från tävling dit anmälan skett, får själv betala hela avgiften för grenarna, om det inte beror på sjukdom eller skada.

Vid de flesta av ovan nämnda tävlingar kommer det att finnas med tränare från Laholms IF, men vi kan tyvärr inte garantera att det alltid blir så.

Mer information kring tävlingar under säsongen 2021 finns på www.friidrott.se

Uppdaterad: 04 NOV 2021 08:21 Skribent: Admin