Tävlingsschema

Anmälan till tävlingar:

• Anmälan till Laholmskampen för klubbens egna aktiva görs genom länken till ett Google formulär som finns i tabellen ovan.
  •
  • Anmälan till övriga tävlingar görs av den aktiva själv enligt den arrangenande klubbens anvisningar.
  •
  • Den aktiva skickar ett mail till This is a mailto link med information om vilken tävling och datum, namn på den aktiva samt vilka grenar.
  •
  • Föreningen står för halva anmälningsavgiften, om mail till This is a mailto link i samband med anmälan till tävlingen.
  •
  • Avgiften för grenarna betalas till bankgiro 5039-7629 eller swish 123 410 6902 (nytt nr 2021-04-01).

OBS! Den som uteblir från tävling dit anmälan skett, får själv betala hela avgiften för grenarna, om det inte beror på sjukdom eller skada.

Uppdaterad: 21 AUG 2018 23:28