Decembernyheter och Inomhus DM

08 DEC 2021 09:14
Lite nyheter om julavslutning och äntligen mer information om kommande DM.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2021 09:14

Här kommer äntligen information om Inomhus DM i Varberg i januari.
Som vi informerade i förra nyhetsbrevet så måste vi i klubben bemanna en längd/trestegsgrop båda dagarna tävlingen pågår, 8-9/1. Därför är det viktigt att vi så fort som möjligt får veta vilka som kan hjälpa till. Maila till klubbmailen om du vill erbjuda din hjälp.

Inbjudan till tävlingen finns under tävlingsfliken eller klicka på länken här för att få upp den. Inomhus DM  Tävlingen är öppen för aktiva födda 2010 eller tidigare. Man kan delta som yngre men tävlar då mot aktiva födda 2010.

Julavslutning vill vi påminna att grupp 1 kommer ha den 15/12 kl 17.15-18.15 och grupp 2-3 måndag 20/12 kl 18.00-19.00. Grupp 4 samlas redan kl 17.00 den 20/12 och håller på till 19.00. Som smittläget ser ut just nu har vi valt att tyvärr bara bjuda in barnen på avslutningen. Vi hoppas att du som anhörig har förståelse för detta.

Sen har vi roliga nyheter. För de aktiva som vill vara med och tävla i DM kommer klubben att erbjuda träning under jullovet. För att ni ska få riktigt grenträning så har vi bokat Kombihallen i Halmstad den 29/12 kl 17.00-19.00 och 4/1 mellan 16.00-18.00. Vi vill att ni anmäler till träningen antingen i er ordinarie gruppchatt eller här på mail.

Vi vill även passa på att påminna igen om att vi inför årsmötet nästa år behöver fylla 2 poster i klubbens styrelse. Detta är mycket viktigt för att klubben ska kunna fungera. Det är inga tunga poster som behöver fyllas och vi kan lova att våra möten är mycket trevliga. Du som har lite yngre barn är extra välkommen då vi saknar er i styrelsen nu.
Vår sista förfrågan är om det finns någon i gruppen som har kunskap eller intresse av hemsidor. Under 2022 måste klubben skapa en ny hemsida och vi har redan tryggat uppbyggnaden men behöver någon som är villig att sköta hemsidan efter uppbyggnaden.

Skribent: Malin Bengtsson

Laholms IF Friidrott hos Svenska Spel