27 OKT 2021 08:48
Spännande nyheter från klubben
  • Skapad: 27 OKT 2021 08:48

• Träningsdag i Tresteget, Varberg

Precis som förra inomhussäsongen kommer vi att ha två träningsdagar i Varbergs fina inomhus friidrottsanläggning, Tresteget. Första tillfället kommer att vara lördag den 13 november. Vi åker gemensam buss från Laholm 08.30 och tränar mellan 10-14. Tillbaka i Laholm ca 15.30. Våra duktiga tränare följer naturligtvis med men vi ser gärna att du som föräldrar också följer med. Det finns ingen möjlighet att köpa mat där så alla tar med sig egen matsäck. Denna träningsdag är öppen för alla medlemmar i klubben. Anmälan kan du göra på denna länken, senast den 8/11, för att säkerställa att alla får plats i bussen.

Lite mer info finns på https://www.laholmsif.se/traning/traningstider/traningsdagtresteget20212022/

• Julklappsjakten, tävling i Göteborg.

I år genomförs julklappsjakten den 4-5/12. Julklappsjakten är en stor och mycket trevlig tävling som vi i Laholms IF har som tradition att delta i. Den är öppen för deltagare från 10år och uppåt. Vill man läsa mer kan man kolla in hemsidan https://www.julklappsjakten.se/.  Vi har bokat några enstaka rum på Scandic Mölndal, hör av er till This is a mailto link om ni är intresserade av att boka dessa. När dessa är tecknade kan var och en boka själv. Det finns rabattkod på Julklappsjaktens hemsida du kan använda vid bokning. Var och en ansvarar för egen transport till och från Göteborg.

Vore riktigt roligt om vi kan få ihop ett stort gäng med aktiva och föräldrar från Laholm!

• Inne-DM i Varberg

Lördag och söndag den 8-9/1 anordnas Inne-DM i Varberg. Tävlingen arrangeras i samarbete med alla klubbarna i Halland. Laholm ansvarar för längdhopp och tresteg. Därför är det mycket viktigt att vi får ihop funktionärer så vi kan bemanna både lördag och söndag. Planera in helgen redan nu för tävling och som funktionär. Vi kommer att planera för någon form av gemensam resa.

• Laholmskampen

Vi vill redan nu även flagga för att vi nästa år kommer att arrangera vår egen tävling igen efter Covid uppehållet. Den 28/5 nästa år vill vi att ni redan nu antecknar i kalendern. Då kommer vi att behöva alla i klubben som funktionärer i tävlingen.

• Försäljning av bingolotter

Som vanligt kommer vi att sälja bingolotter till uppesittarkväll den 23 december. Vi kommer under november att dela ut lotter till alla aktiva vid ordinarie träningstillfällen. Varje familj kommer att få 10 st lotter som vi vill att ni säljer. Sista dagen för redovisning och eventuell återlämnande av osålda lotterna blir på julavslutningen den 15/12.

•  Julavslutning

Onsdagen den 15 december kommer vi att ha julavslutning i Glänningehallen. Vi återkommer med mer info men planera in kvällen redan nu!

• Uppdrag i styrelsen

Till nästa årsmöte (februari) avgår två av ledamöterna och vi behöver ersätta dem. Är du intresserad av att vara med eller känner du någon som är intresserad? Kanske någon mor- eller farförälder? Du väljer själv hur mycket eller lite tid du kan lägga på uppdraget. Känner du att du hellre vill göra en punktinsats så behöver vi även hjälp med våra tävlingsarrangemang.

Om du har frågor, hör av dig till Anders Lindblad, ordförande, 0730251752 eller på vår klubbmail This is a mailto link

Skribent: Malin Bengtsson