Årsmöte

19 JAN 2022 16:13
Inbjudan till digitaltårsmöte 2022
  • Skapad: 19 JAN 2022 16:13

Mötet kommer att genomföras torsdagen den 17/2 kl 19.00. Vi räknar inte med att smittspridningen minskar innan dess så vi planerar att genomföra mötet digitalt så om du är intresserad hör av dig på mejl (This is a mailto link) så skickar vi ut en digital inbjudan till dig. Dagordning för mötet hittar du här.

Men inför mötet så har vi ett problem som vi lyft ett antal gånger vid olika tillfällen och det är att vi har 2 ledamöter som dessvärre inte kommer att fortsätta efter årsmötet. Därför är det mycket viktigt att vi hittar ersättare för dem. Som det ser ut just nu så består styrelsen mest av föräldrar till aktiva i grupp 4. För att vi ska få en bättre mix vill vi gärna få in dig som barn i grupperna 1–3. Vi känner att det är viktigt att få in en talesperson för även dessa grupper.

Missa nu inte detta tillfälle att få vara med och forma ditt barns fritidsaktivitet.

Om du inte känner att du kan avsätta tid för våra styrelsemöten så är vi alltid i behov av hjälp. Vill du hellre ställa upp när det passar dig behöver vi även hjälp med vår hemsida och sociala medier. Om inte detta passar dig så har vi en tävlingskommitté som jobbar med att planera för årets tävlingar. Om detta är något som lockar dig så är det bara att höra av sig på mejl till This is a mailto link

Vi kan redan nu flagga för att lördagen den 28/5 kommer vi att genomföra Laholmskampen. Så anteckna detta i kalendern redan nu för då behöver vi alla funktionärer vi kan uppbringa i klubben. Här räknar vi med att minst en i varje familj ställer upp och hjälper till antingen under förberedelserna eller under dagen.

För mer information mejla oss eller ring vår Ordförande Anders Lindblad 0730-251 752.

För dig som undrar hur blir det med vår medlemsavgift så kan jag meddela att vi i år kommer att testa ett nytt sätt att administrera inbetalningen. Ett separat utskick om detta kommer inom kort.

Styrelsen och tränarna

Laholms IF