Beställning av kläder

28 APR 2021 21:58
Klädbeställning 2021 - Handla kläder online i webbshop.
  • Skapad: 28 APR 2021 21:58

Vi har under en längre tid arbetat med att hitta ett nytt smidigare sätt att hantera klädbeställning. För att bredda sortimentet kommer vi nu att ha 2 olika webbshopar. Vår önskan var att ha en leverantör av alla kläder, men då det är väldigt svårt att hitta en leverantör av de gula tävlingskläderna kommer vi fortsätta beställa via Trimtex, nu framöver via webbshop, samt ett utökat sortiment av produkter via Craft och Intersport.

Beställning av gula tävlingskläder (Trimtex)

Gällande de gula tävlingskläderna beställs dessa via företaget Trimtex. Webbshopen kommer att vara öppen under en viss period, vid 2 tillfällen/år, en gång på våren och en gång på hösten. Vid detta tillfälle kommer webbshopen vara öppen t o m den 16 maj. Vid varje beställning tas en expeditionsavgift ut om 89 kronor. Denna faktureras Laholms IF Friidrott i efterhand. Föreningen subventionerar även Run zipp shirt och run singlet. När du har loggat in kan du läsa mer om betalning, betalning sker via betalkort eller via faktura(Afterpay). I vår träningsbod på Sparbanksvallen finns några plagg upphängda som ni kan titta på. På Trimtex sida finns även en digital storleksguide.

Beställning sker enligt nedan;
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/laholmsif

Eller logga in med teamkod: laholmsif

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Övrigt sortiment (Craft, Intersport)

Vi håller på att i samarbete med Intersport ta fram en webshop, med ett större sortiment än vad vi har haft tidigare. Det kommer att vara svarta kläder från Craft, likt den T-shirt och träningsoverall som vi redan har idag från Craft. Vi kommer även ha en del nyheter i det sortimentet som vi inte haft tidigare.

Denna webshop kommer alltid att vara öppen och beställning kan göras när som helst det passar Er. Webshopen kommer att kunna nås via föreningens hemsida. Det går även att besöka Intersport på Stenalyckan, Halmstad, för att beställa. Vi är inte riktigt klara med detta upplägg, men inom kort kommer vi med mer information och öppnar för beställning.

Hälsningar, styrelse och tränare