Vad händer i Laholms IF sommar 2021

22 JUN 2021 09:05
Äntligen börjar nu Sverige öppna upp igen när det gäller tävlingar för våra ungdomar.
  • Skapad: 22 JUN 2021 09:05

Tävlingar under sommaren

Vi kommer den 21 augusti att arrangera dels Hallands Barnkamp dels Laholmskampen.

Hallands barnkamp

Vi kommer att arrangera Hallands barnkamp under förmiddagen och en vanlig tävling för de äldre under eftermiddagen. Hallandsbarnkamp är en tävling som vi verkligen brinner för i Laholm. Det är ett format där de yngsta barnen mellan 7-11 år (födda 2010-2014) får tävla på ett lättsamt sätt. Du får prova på de olika grenarna hur många gånger du vill och det antecknas bara ditt bästa resultat. Här tävlar vi i lag för Laholm mot de andra klubbarna i Halland om en vandringspokal. Alla barn får ett diplom.

På grund av pandemin får vi genomföra tävlingen som vi gjorde förra året, respektive halländsk klubb tävlar på sin hemmaort. Vi tävlar mot de andra klubbarna men var för sig, dock kommer det som vanligt utses en av de halländska klubbarna som vinnare när poäng räknas ihop.

Laholmskampen

Under eftermiddagen arrangerar vi Laholmskampen för P/F13 och P/F15 barn födda 2009 eller tidigare. Detta är en stor inkomstkälla för föreningen och därför behöver vi minst en funktionär från varje familj i föreningen för att kunna ro detta i land. Därför ber vi er att redan nu boka upp lördagen den 21 augusti för att kunna delta i vår heldag med friidrott.

Om du mot förmodan inte kan hjälpa till just under tävlingsdagen behöver vi även hjälp med förberedelser inför tävlingen.

Ni kommer att få ut mer information när det närmar sig men som sagt boka den 21/8. Har du några frågor maila oss på This is a mailto link eller prata med Malin 0761453727

Träningsuppehåll

Vi kommer att ha träningsuppehåll under juli. Sista träningen för grupp 1-3 är onsdagen den 30 juni. Vi startar upp träningen igen måndagen den 2 augusti. Tider för grupp 4 ges av tränare.

Hälsningar,
Styrelse och tränare